top of page

Yrityksestä

Palvelemme ensisijaisesti yrityksiä ja niiden kukkatarpeita. Henkilökunnallamme on monen vuoden, laaja kokemus yritysten kanssa toimimisesta. Olemme varmoja ja täsmällisiä toimittajia, joihin voi luottaa eri tilanteissa ja tapahtumissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla.

 

Olemme erikoistuneet leikkokukkiin ja kukkasidontaan - pyrimme aina toteuttamaan asiakkattemme toiveet mitä erilaisimmissa tilanteissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita.

 

Voit tilata kauttamme yrityksenne viikkokukkat; irto- ja ruukkukukat, kimput ja asetelmat. Teemme kukkakimput ja asetelmat niin asiakkiden kuin henkilökunnan muistamiseen tai onnitteluihin. Toteutamme ammattitaidolla kukkakoristelut isoihinkin asiakas- tai henkilökuntatilaisuuksiin.

 

Vantaan Kukkapalvelu tarjoaa yritykselle helpon ja vaivattoman tavan hoitaa tilaisuuksiensa ja toimitilojensa kukkakoristelut kauniisti.

 

Vantaan Kukkapalvelu sijaitsee Malminkartanossa, Helsingissä, mistä on hyvät yhteydet koko pääkaupunkiseudulle.

Voit halutessasi noutaa tilauksesi tai toimitamme sen sinulle. Toimitusalueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Järvenpää.

 

 

 

bottom of page